| MatsuKeruGirl a întrebat:

Am o fata din clasa mea care are semipareza pe partea stanga. Ea merge foarte bine, alearga normal. Dar ea mi-a zis ca ea nu poate sa isi miste unu' cate unu' fiecare deget, nu poate scrie cu aceea mana ( si oameni dreptaci scriu cu mana stanga, dar mai greu si urat), dar ea nu poate sa tina nici macar creionul in pozitia de scris, ca sa zic asa.nu poate face semnul pacii, cu mana. si cand jucam handabal, i se indoaie asa mana in jos.in rest, este o fata absolut normala, este isteata, intelegatoare, scrie super frumos si are note mari.partea dreapta a corpului ei nu are niciun defect, este perfecta. credeti ca se va vindeca vreodata, daca va face cateva operatii la mana stanga? funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| getutageo a răspuns:

Acum depine cum decurge operatia si daca are de gand sa fac una voi ar trebui sa o incurajati.

1 răspuns:
| HelpMeNow a răspuns:

Aceasta intrebare nu se prea pune pe TPU, se pune mai degraba la doctori, noi degeaba spunem ca se poate, sau ca nu se poate. dar na, din cate am auzit se poate face operatie dar cat mai repede, ca de la chestia asta se va inrautatii starea ei de sanatate, se poate sa slabeasca si alte chestii, da se poate, si sper sa se faca bine!