|

Buna. Astazi mi s-a extras o masea. Interventia a avut loc la ora 16:50-16:55. La 18:10 am dat jos vata pe care doctorul mi-a pusa. Avand in vedere ca au trecut 3 ore de la extractie, pot sa beau apa? Am inteles ca se formeaza un cheag si trebuie sa am grija. Doctorul mi-a spus doar ca nu e nevoie de medicamente, nu mi-a dat alte indicatii. Deci, pot sa beau si sa mananc acum?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poți să bei apă și să mănânci însă trebuie să eviți să ajungă alimentele în zona respectivă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, poți să bei și să mănânci, dar evită alimentele tari și evită, de asemenea, să mesteci în partea cu extracția.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vata se ține să se oprească sângerarea. Deci bea fără grijă pentru că a început procesul de cicatrizare, dar să nu dai cu ceva dur să sângerezi din nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am avut o masea extrasa, poti sa bei apa si sa mananci, am inteles de la dentist ca laptele trebuie evitat.
Dureaza foarte mult pana se astupa gaura respectiva, dar nu o sa se intample nimic daca bei sau mananci, cel mult sangerezi putin, nimic mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează