|

Buna!
Ce modalități aveți de a scăpa de frustrare?
Cum sa scap de ea definitiv?
Mor psihic...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Dacă laşi nemulţumirile să se adune în sufletul tău, rişti să te simţi mereu nedreptăţit şi să ajungi astfel în rolul eternei victime. Dacă ai impresia că tot timpul tu eşti cea care trebuie să cedeze şi nu ai nici un cuvânt de spus, atunci acest sentiment se va păstra şi te va afecta negativ.

Găseşte momentul de a spune ce gândeşti cât evenimentele mai sunt calde, iar nu atunci când toată lumea a uitat de ele şi doar tu te frămânţi pe seama lor. Dacă foloseşti prima ocazie prielnică pentru a spune ce te nemulţumeşte, cu siguranţă se vor găsi soluţii şi neînţelegerile vor fi lămurite. Cel mai adesea lucrurile pe care tu le ţii în tine sunt cauzate de probleme de comunicare şi interpretări greşite. Nu trebuie să aştepţi să izbucneşti în plâns ca să exprimi ce te deranjează.

11 răspunsuri:
| a răspuns:

Gasesti alta ocupatie

| a răspuns:

Să facă să-ți fie bine și ție în viața ta și atunci n-o să mai ai motiv să fii frustrat pe alții. A, și evită să te uiți la toate personalitățile astea cu vieți „perfecte" de pe Instagram, că e totu doar o iluzie.

| a răspuns:

Te fortezi sa te ocupi doar de persoana ta, fara sa te mai interseze ce fac altii, de ce fac asa sau pe dincolo si iti vezi strict de ce ai tu de facut. Iti evaluezi sansle de reusita si te gandesti cum sa ti le cresti, ca sa ajungi sa ai rezultate cat mai bune.

| a răspuns:

Mai bine găsești tu, degeaba întrebi pentru că ce funcționează pentru altcineva, poate sa nu funcționeze pentru tine.

Baia cu gheata, sau dusurile reci. Ești prea mult în cap.ul tau.
las-o sa fie, cu cât încerci să scapi mai tare de ceva, cu atât persistă și mai tare, simte-o si las-o sa fie.

| a răspuns:

Frustare, in sensul ca Cineva nu s-a comportat conform ateptarilor Tale?

| a răspuns:

Bună ziua
O metoda bună de a scăpa de frustrare este jocul oglinzii. Astfel: te pui în fata oglinzii și îți imaginezi o situație în care te simți puternica-observi mimica, gestica, cum vorbești, postura, totul. Apoi după ce ai făcut asta îți imaginezi situația în care ești frustrata și vezi mimica, gestica, etc dar în cazul acesta te apuci și le ajustezi pe fiecare încet încet pana toate ajung sa se raporteze la persoana invingatoare. O sa îți ia câteva zile și trebuie sa faci asta pana când atunci când te vei gândi la situația de frustrare organismul, modul în care îți vorbești și restul vor fi de la persoana invingatoare.
Iar o alta observatie:oamenii se gândesc 90% la ei și 10% la altele.
Success

| a răspuns:

Cum se manifesta?

| a răspuns:

Vorbeste cu cineva, respira adanc, alearga, asculta muzica.

| a răspuns:

Înseamnă că ai depresie și doar un psiholog te poate ajuta. Sau mai bine elimini cauza care te face să devii frustrat.

| a răspuns:

Da nu exista o metoda anume, frustrarile dispar cand sunt tratate cauzele. Pentru psihic exista doctori, pastile si cate si mai cate

| a răspuns:

Cauta un magazin de arme. o sa te ajute ei cu ce au pe stoc. funda

| explică (pentru nustiusaraspund):

Ce idiot/idioata...
Tristut... daca nu aveai un răspuns de dat, mai bine tăceai dracului.