| ImiPlacMexicaniiXD a întrebat:

Buna. De o săptămâna am insomnii și îmi pun întrebarea de ce. Nu am un motiv întemeiat. Dar ma gândesc ca e din cauza faptului ca am o relație la distanta și e greu și stresant... Când mi-e somn nici măcar nu pot adormi. Și as vrea sa știu și de ce când adorm și ma trezesc nici nu simt ca am adormit? E ca și cum nu am fost conștienta de somn. Câteva sfaturi va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Iti faci singur stres, fara motiv.
Realtiile la disnatnta nu functioneaza oricum, asa ca, este pierde de timp, stres indus si motiv de nefericire, stand toata vara in casa si bocind, in loc sa te intalnesti cu prietenii sa va distrati.

| ShelbyGT a răspuns:

Din cauza ca tot de gândești și te stresezi.

| Beldie69 a răspuns:

O relație la distanță nu o sa meargă niciodată din punctul meu de vedere nu ai de ce sa te stresezi pentru cineva care ar putea oricând sa te dezamăgească. Trăiește ți viața la maxim și lasă femeile.