| Crisstinayy12 a întrebat:

Eu am slăbit 5 kg. Și toată lumea zice că is slabă. Am 36 de kg și 1.50… am slăbit brusc, și mănânc bine, dar mama zice că nu chiar așa de mult dar toți zic că mănânc mult doar ea zice că nu. Toți îmi zic sa îmi fac analize dar mama nu cred că vrea și spune că trebuie să stau mult in spital și îmi dă medicamente de magneziu și etc in fiecare zi. Se înșeală amarnic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Dacă tu ai o alimentație echilibrata și mănânci de toate, adică nu ai deficiente de fier, proteine, vitamine atunci nu ai de ce sa îți faci griji, asta e organismul tău, nu la toată lumea e așa.
In general oamenii când văd pe cineva slab se gândesc automat ca nu e sănătos, dar se poate sa fii și slaba și sănătoasă.

| Freya1 a răspuns:

Adevarul ca esti slaba la kg alea ar trebui sa ai cel putin 45. Poate te inalti sau te dezvolti si ti se schimba organizmul.Mananca atat cat iti pica bine si daca nu te simti bine sau simti ca nu esti in regula mergi la medic ca nu are ce sa iti faca mare lucru, nu cred ca esti bolnava cred ca iti va prescrie niste vitamine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.50 greutatea ideala ar fi 40 kg. Mi se pare ca ești foarte bine așa dar crede-mă sa nu te înfometezi ca o sa treci prin multe lucruri rele dacă faci asta.
Mananca și fa sport, esti încă în creștere, nu iti face griji

| Crisstinayy12 explică (pentru anonim_4396):

Da mama nu crede că is în creștere și zice că tot slăbesc dar eu am slăbit doar când m-am înălțat

| GabrielGL a răspuns:

Ce varsta ai