|

Bună! Mă confrunt cu foarte multe incertitudini și frici. Mă simt o persoană josnică, mă simt vinovată deși nu am făcut nimic și simt că pierd controlul asupra mea. Mă tem să nu înnebunesc. Am mers și la psiholog, dar pierd banii aiurea și nu mă ajută. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pierzi banii "aiurea" fiindcă mergi la psiholog fără să fi consultat un psihiatru înainte. Ai nevoie si de tratament medicamentos. E clar ca suferi de o tulburare anxios-depresiva.

| a răspuns:

Psihiatru.

| a răspuns:

Pari sa ai anxietate și depresie dacă nici psihologul nu te o putut ajuta nu știu încearcă la psihiatru sa îți dea anxiolitice și antidepresive dar cred ca o sa îți rezolve problemele pe perioadele cât le i ei după iar recazi tu însuți poți fi cel mai bun psiholog da asta depinde de tine. Fricile sunt nejustificate ele sunt provocate de tine de gândirea ta tip anxioasa de anxietate poți scapa dacă îți schimbi fluxul mental. apropo toate pastilele pentru anxietate au ca efect advers anxietate nu-i nici de mirare ca sunt atâția nevindecati de aceasta problema. Totuși te mai calmează puțin atât timp cât le iei după încetarea lor depinde de psihicul tău dacă vei recadea sau nu anxietatea se poate vindeca dar cu depresia e mai complicat depinde care sunt cauzele care ți o declanșat depresia nu se cunoaște prea bine mecanismele ei și mie îmi apare brusc și trece la fel tot ceea ce contează e sa tratezi depresia cât mai repede posibil fie ea și cu medicamentație majoritatea persoanelor cu episod depresiv se vindeca de depresie