| Iuliiaa a întrebat:

Am auzit ca exista o metoda de slabire super simpla. Seara, inainte de culcare te dai cu o crema foarte grasa sau o crema speciala pentru slabit si apoi te infasori cu folie alimentara (din aceea de plastic ) unde te.ai dat (e.g: abdomen, coapse etc). Cunosc o doamna care a slabit intr-o perioada scurta de timp 20 de kg cu aceasta metoda.

Intrebarea este urmatoarea: ati incercat sau macar cunoasteti persoane care au slabit cu aceasta metoda?

Multumesc anticipat! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

De slabit nu stiu cat vei slabi, dar riscul sa iti intepeneasca mijlocul, sa te imbolnavesti sunt sigure!

| JohnnyBi a răspuns:

Deci te dai cu o crema si pui PLASTIC pe tine timp de 6-8 ore? si pielea ta cum mama dracului mai respira?

duduie, fii atenta: pielea respira. pui plastic pe ea, nu mai respira. adica ii faci un rau propriului tau tegument. de ce ai face asa ceva? pentru 2-3 kg sa risti sanatate? fa naiba sport, ingrijeste alimentatia.

folia de plastic pe piele = bad idea. inceteaza cu tampenia asta.
daca nu ma crezi, incearca sa te bagi toata in folie de plastic si alearga 30 de minute. daca lesini imi dai dreptate, daca nu lesini fa-ti analizele. daca ies bine, atunci poti incerca. desi eu iti garantez ca e o idee proasta.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Măi, da multe TÂMPENII mai puteţi "auzi" sad


"Nu tot ce zboară se mănâncă"!

NU te mai lua după toate tâmpeniile auzite şi după toate proastele care vor să-şi bată joc de tine!

| neutrino a răspuns:

Daca tu cunosti pe cineva concret care a folosit aceasta metoda, atunci nu vad rostul intrebarii tale. Eu nu cred in bazaconia aceasta.

| Iuliiaa explică (pentru neutrino):

Exista si cazuri speciale. poate ea a slabit atunci ca a avut o problema de sanatate si a omis sa imi spuna asta. sau pur si simplu a slabit din orice alt motiv fix in momentul in care a facut acest 'tratament' laughing.