| Maria2008op a întrebat:

Buna seara, Ce se intampla daca nu mananci nimic timp de 3 zile bei doar apa? Slabesti sau nu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
31 răspunsuri:
| IonescuMisu a răspuns:

Ar fi interesant să spui tu care a fost experiența, dacă ai încercat.
Eu am încercat să stau și 72 ore nemâncat însă nu aș zice ca asta e calea de slăbit (eu am făcut asta din alte motive medicale).
Tot din experiența mea, dacă vrei să slăbești e mai eficient să nu mănânci 2 sau chiar 3 zile pe săptămână, in mod regulat sau măcar în post. De exemplu luni, miercuri și vineri ți post negru toată ziua. Și în paralel faci mișcare cat de mult și cat de des poți. La început doar mers alert dacă nu poți alerga apoi pe măsură ce slăbești vei putea să și alergi.
La 3 zile de pot negru slăbești clar, dar vei pune la loc dupa și nu e prea plăcută experiența. Însă nici nu leșini sau mori,