| Eirina a întrebat:

Buna!
Sunt insarcinata in 13 saptamani, abia abia a inceput sa mi se vada putin burtica, dar banuiesc ca e si de la balonare. Ideea e ca de doua zile simt o presiune jos, sub abdomen, cam la linia chilotului si se vede ca o umflatura, de zici ca ma apasa ceva din interior. Sta asa cateva minute apoi se retrage. Credeti ca este bebe? S-ar putea sa stea el acolo si sa il simt? Nu ma doare, doar simt ca si cum ar apasa.
Mentionez ca uneori simt si niste bule si niste miscari foarte vagi, dar toti imi spun ca e prea devreme sa il simt pe bebe, fiind la prima sarcina si ca e vorba de gaze.
Merg la doctor luni, dar pana atunci sunt curioasa daca se poate sa il fi simtit pe bebe, mentionez ca si sotul meu a simtit la atingere acea umflatura ca o minge de tenis sub abdomen.
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

La prima sarcina, copilasul misca pe la 4 luni jumate ( 18 saptamani), iar de la a doua sarcina misca pe la 4 luni.
La tine nu misca nimic acum, decat gazele din intestinul gros.

| Jassmina a răspuns:

Felicitari si nastere usoara!

| Zuzu1991 a răspuns:

Cred ca, creste o viata in interiorul tau si incepi sa fii putin cam prea obsedata de idee