|

Buna TPU. Acum o luna am avut o operatie la masea,mi-a scos maseaua de minte care nu era iesita inca din gingie. Dupa acea operatie,mi-a aparut chiar langa,pe gingie, o mica umflatura,ca si cum ar fi o parte din gingie,mai albicioasa, si ma doare zona de langa ea. Azi am observat-o. Credeti ca ar putea fi ceva grav?

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Si mie mi-a aparut la fel in trecut. Am tot neglijat-o pana s-a tot dezvoltat. Dupa un timp a inceput si sa doara pentru ca iesea din gingie. La radiografia dentara s-a vazut ca iesise de fapt total gresit din gingie, crescuse peste o masea deja existenta. Asa se intampla la majoritatea oamenilor, maselele de minte dunt o bataie de cap. Durerile erau foarte ascutite, pentru ca asa sunt la o masea de minte. Singura solutie a fost extractia la dentist. Cu cat ramane mai mult in gura, cat atat cauzeaza mai mult puroi, pentru ca se infecteaza de la bacterii, si iti cariaza celelalte masele. Ia-ti inima-n dinti si du-te la dentist. Fa o radiografie inainte si du-te cu ea la dentist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează