|

Buna TPU, am o problema si am nevoie de pareri.

De 6 luni iau anticonceptionale marvelon, fac 7 zile pe luna pauza, timp in care trebuie sa imi vina manstruatia si sa-mi si treaca, astazi este deja a 8-a zi si nu mi-a venit, ce sa fac in cazul asta? Astazi trebuia sa incep din nou pastilele dar logic, nu am nici o sansa! A mai patit cineva asta?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai daca nu le mai iei o sa-ti vina menstruatia zic eu, nu ma pricep doar asa ca parere, intereseaza-te de tot ce inseamna marvelon de pe site-uri de specialitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deși nu pare, am depășit de mult sec. XIX când la astfel de probleme se apela la părerile unor apropiați, vecini etc. Cu cât mai multe păreri, cu atât mai derutată vei fi. Consultă te rog, un medic. Libertatea de opinie e sfântă, să fie clar, dar aici... Sănătate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează