|

Buna TPU!

Mama mea suferă de depresie si urmează tratament psihotrop + o data pe luna consultație la psihiatru.In ultima vreme (2 luni) are comportamente ciudate ca în timpul în care nu lua tratament.Pot sa iau legătura cu medicul ei știu unde este cabinetul dar oare ar dori sa vorbesc cu el sau să-i trimit un email(am adresa lui)?Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu mai lua legătura cu același medic! Caută un alt medic specialist psihiatric, căci se pare, actualul medic, vă consultă mama superficial, nu vă oferă tratamentul corect!
Acele simptome sunt date de faptul că medicamentele au devenit "apă de ploaie"! Încercați să măriți doza, rupând un medicament, prima dată în 4 bucăți, oferind o bucată la fiecare doză administrată! Dacă nu se ameliorează, încercați cu o doză jumătate. Dar, nu mai mult!
Dar, între timp căutați un alt medic specialist și cereți un nou consult medical, chiar dacă ați fost de curând la actualul medic! Nu vă scriu basme, vă scriu din propria experiență familială!
Întotdeauna, caut opinii de la cel puțin 2 medici specialiști dacă am suspiciuni!
Sănătate!

1 răspuns:
| a răspuns:

1. Sa nu adauge sau sa intrerupa medicamentul fara acordul medicului care o trateaza.

2. Este foarte important sa mearga sa discute cu medicul care o trateaza acum, deoarece acesta ii cunoaste tot istoricul medical si o poate ajuta cu o alta schema de tratament.

3. Daca consideri ca isi bate joc medicul sau ca nu se ocupa, iti recomand d-na dr. Paziuc din Campulung Moldovenesc, este un dr. de elita internationala care sub tratamente, internari si consultatii a ajutat mii de pacienti. Gasesti pe internet nr. de telefon al spitalului, suni si intrebi cand o puteti gasi pentru un consul + luati cu voi toate actele medicale si tratamentele pe care le-a luat pana acum.

Toate cele bune