| k3zZar a întrebat:

Sunt baiat si am 13 ani, si am fundul cam mare. Stiu, suna ciudat, dar asa e. Iese rau in evidenta si imi este chiar rusine sa ies pe strada sau pe holurile scolii. Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este greu pentru mine să îți spun, fă asta, nu fă aia, de parcă aș fi AnaMaria50. Astfel ia ceea ce îți spun eu aici ca un sfat, adică încearcă asta.
Tu nu ești mintea ta, creierul tău plus corpul tău.
Toate formează un tot, primit de la strămoși, care se întind pe un miliard de ani, până la primul bunic și prima bunică.
Dacă ți-e rușine de corpul tău, îi necăjești pe ei, iar ei sunt reîncarnați în fiecare din cele 10 la puterea a 12-a celule din corpul tău. Dacă tu îi necăjești pe ei, ei nu te pot servi bine în tot ceea ce faci, în tot ceea ce trăiești.
Astfel, tot așa cum este bine, dacă reușești și înțelegi asta, ca să îți respecți părinții, tot așa este mai bine să accepți coprul tău așa cum este, și să faci exerciții mentale cu formula.
Mă observ, mă accept.
Ce mai poți face este să ai grijă să nu te îngrași.
Iar ca ținută, dacă activitatea îți permite, să porți o cămașă sau pullover, din acelea peste pantaloni, care să îți acopere și fundul.

| k3zZar explică (pentru sadrian46):

Nimeni din familia mea nu a avut asa! Eu m-am gandit ca poate acolo ma ingras cel mai mult! Cand o sa fiu mai mare, la 14 ani sa zicem, ma pot apuca de sala? Adica sa am toate partile corupului egale. Nu stiu daca se poate.

| Andreeush a răspuns:

Evită să porți pantaloni mulați, poartă pantaloni mai largi pentru a nu ieși în evidență formele corpului.

| k3zZar explică (pentru Andreeush):

Pai incerc, dar cand mai merg la scoala iau si blugi si nu cred ca exista blugi mai largi.

| sadrian46 a răspuns (pentru k3zZar):

Păi nu mai lua blugi, spui la mama că ai dori altceva.