| Adina371 a întrebat:

Bună ziua! De aproape 2 ani mă confrunt cu o problemă de sănătate care nu știu mai exact de unde vine, am avut covid și după am rămas cu niște înțepături foarte puternice în partea stângă sub coaste și în piept care se intensifică foarte tare la efort oricât de mic, respirație adâncă, mers, râs, tușit și orice fel de activitate, chiar și când stau in pat. Mi-am făcut investigații cam peste tot, probleme la inima sau plămâni nu am și nimeni nu știe de unde poate proveni. Sa nu mai zic cate antiinflamatoare și pastile de care nu aveam nevoie am luat...De curând am făcut și un RMN la coloană rezultatele fiind:

Modificări de statică și degenerative incipiente ale coloanei vertebrale toracice
Protuzie discală posterioară mediană T4-T5 fără efecte compresive medulare sau radiculare
Debord discal posterior T6-T7 fără efecte compresive medulare sau radiculare

Am fost cu rezultatele la un dr neurolog care nu a stat să-mi explice prea multe și am primit pastile antiinflamatoare și ceva pentru refacerea sistemului nervos, zicând că nu am nevoie momentan de fizioterapie/kineto. Acum poate știe cineva de aici să mă lămurească dacă este necesar sa fac fizioterapie sau nu, și dacă se poate înțepăturile pe care le am sus in coaste să radieze de la coloană sau să fie altceva? Chiar nu știu ce să mai fac, de când am problema asta sunt in repaus total, și mi-aș dori mult să-mi reiau activitățile zilnice, doar că nu mai depistez odată de unde vine problema ca să pot scăpa de ea. Vă mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Lupică27 a răspuns:

Mergi la un chiropractician.

| nevermind1234 a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa apelezi tot la medici. Cere părerea mai multor medici specialiști din același domeniu, daca ti se pare ca nu ți s-au oferit răspunsuri și soluții clare.