|

Bună ziua, mai am nevoie sa slăbesc cam 5 kg max 8. Ce pot sa mai fac? Din februarie țin dieta improvizata de mine, pana acum am slăbit în jur de 17-19 kg, bun totul bine pana acum dar de ceva timp cred ca o luna stagnez și vreau neapărat sa dau jos 5 kg, ce pot sa fac? Porții mici am de calorii și tot nimic, nu stiu ce ar putea fi mai mic de un iaurt și 2 cartofi fierți la prânz și seara un iaurt cu un cartof fiert. Alte idei care sa funcționeze? Urgent. Ps:nu cred în mâncare sănătoasă și slăbit vreau ceva concret ce a funcționat și la voi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ce a functionat la mine a fost faptul ca mi-am creat un deficit caloric.

E stiinta pura.

Calculeaza-ti nr de calorii pe care il consumi zilnic, si scade din el. Un kg de grasime are in jur de 6000-7000 calori. Deci daca iti faci un deficit de 500 de calori, in 2 saptamani poti slabi un kg.
Dar fi foarte atent/atenta, sa nu depasesti numarul sanatos de calorii minim pe care trebuie sa il consumi.
https://tdeecalculator.net/

Pe mine de asemenea m-au ajutat foarte mult exercitiile fizice.

Incearca saritul coardei daca nu poti fugi.