anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna ziua simt că inebunesc.de duminica-luni am inceput sa am febra uneori seara sau ziua marti am chemat ambulanta mi-a dat nurofen si un antibiotic(are gust mentol) mi-a zis ca am infectie in gat si adevarul e ca ma doare.mi-a facut si p injectie cu algocamin in vena mi-a trecut.a doua zi am fost pana la cineva acasa stam in acelasi bloc. azi noapte incepusem sa ma incalzec la fața aveam fața rosie frisoane dimimeata am pus comprese cu otet. Cand stau uneori in pat ma incalzesc pe fata si pe corp

Ma doare la ceafa si la urechea dreapta cand deschid gura ..am 14 ani. vreau un raspuns serios plzz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Te rog, mergi la medic sa primesti ceva potrivit pentru tine. Nu sta acasa sa se complice fiindca apoi va fi mai rau. Acum esti la inceput si iti trece repede. Poti primi ceva care te va face sa te simti mult mai bine si in cateva zile vei fi super! Multa sanatate!

1 răspuns:
| ancaflorian a răspuns:

Daca amigdalele sunt doar rosii si marite, ar trebui un antiinflamator (gen ibuprofen/nurofen) si ceva pentru durere (strepsils intensiv/ hexoralete / tantum; te-ar ajuta sa inghiti mai usor si sa nu te doara). Daca in schimb ai pete albe de puroi, ar trebui un antibiotic. Eu de obicei fac si gargara cu sare. Ti-as recomanda sa vezi un medic, mai ales ca antibioticul nu se da fara reteta.