|

Cat costa in prezent o operatie de polipi? vreau un pret cat mai apropiat de cel adevaratwinking kiss. Multumesc anticipat.

11 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca te duci la un spital de stat, nu trebuie sa platesti nimic, legal.Bineinteles ca la doctor trebuie sa ii dai ceva. Eu am dat 2 mil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te internezi la un spital de stat la sectia ORL, nu te costa legal nimic. Dureaza putin, e fara anestezie, asadar nu e deloc greu sa treci prin aceasta interventie. La spitalele particulare, pretul este de aproximativ 800 lei (depinde de la spital la spital si de la doctor la doctor). Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca esti minor este gratuit la spitalul grigore alexandrescu [acolo am fost eu operata] sau la clinici particulare in jur de 400 RON

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Daniela si Abh:Mi se pare ciudat:cum sa nu platesti nimic daca in ziua de azi mai e putin si trebuie sa platim si aerul pe care-l respiram?thinking oricum...va multumesc frumos pentru raspuns si as vrea sa stiu si eu, cam cat trebuie sa stau internata in spital? Si cam cat imi ia pana ma vindec de la operatie? Aaaa si Abh, ca vad ca si tu te-ai operat, nu se formeaza la loc? Ca tata si-a facut mai de mult operatie si acum are polipi(sau flora nazala cum ii spun medicii)din nouthinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Intr-o clinica privata numai consultatia costa, minim, 100 RON.
Sunt mai multe clinici private, poti cauta, oricum in afara de interventia chirurgicala propriu zisa trebuie facute inainte o serie de investigatii care costa, evident.Mergi la un dr, te va vedea si-ti va recomanda ce analize trebuie sa faci, abia apoi iti vei face o parere despre nota de plata.Costa ceva, sa nu crezi ca e ieftin.
La stat e gratis, evident, daca esti asigurat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Hai ca va spun eu!
in mod normal, in conditiile in care pentru asigurarile de sanatate ni se opresc o groaza de bani lunar, iar majoritatea dintre noi nu beneficiem de servicii corespunzatoare, legal nu trebuie sa coste nimic; ajungi, insa, cu copilul pe mainile lor si te simti "obligat", asa cum romanul face de zeci de generatii, sa-i dai ceva drului. Sincer, speram ca tinerii care s-au educat dupa anii '90 sa se comporte altfel, dar se pare ca, din ce in ce mai mult se lasa infuentati de bunicii si parintii lor;
Iaca exemplu: mi-am operat fetita de polipi (adenoidita) saptamana trecuta, la Budimex; medicul, marele "conferentiar" (asa cum am fost corectata de zeci de ori de catre asistentele-trepaduse) Gheorghe Dan Cristian; nu pot sa spun ca nu e bun, dar nici nu-i pot aprecia adevarata valoare pentru ca a trecut numai o saptamana( e adevarat, nici un fel de complicatii, nici voma, nici febra), dar ca om acelasi tipar de de medic rece, spagar, nesuferit; si faima te face din ce in ce mai dur; nici pic de psihologie a pacientului, a parintelui timorat de ceea ce i s-ar putea intampla copilului sau; un gretos si jumatate, nici un pic de comunicare, nici macar control anteoperator nu i-ar mai fi facut, dupa analize.
In concluzie, eram pregatita cu 200 lei pentru anestezist( care te cheama inainte de op. in cabinet, chipurile sa-ti ia "datele" pe care oricum le detine in foaia de prezentare), dar stand cu restul de vb mi s-a reprosat ca stric piata, 200 se da pentru ambele(polipi+amigdale), asa ca am dat numai 150; iar pentru medic 350, ca asa e" pretul pietei". Imaginati-va ca, la min 10 operatii pe zi (se intampla ca la fabrica, pe banda), ei isi iau salariile noastre pe 1-2 luni, si tot ei se plang; trebuie sa mai prestezi si pe la asistentele pe care, oricum dupa ce le dai, e f posibil sa nu le mai vezi; e una nesuferita rau, cica sora-sefa, Gheorghe Luminita (fara legatura cu drul); asta nu merita nici sare in ochi; o tolomaca de i-a facut o vanataie fetitei mele...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

200 chirurg + 100 anestezist

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

8 milioane operatie la doctori particulari dar la spital vreo 2

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

800 de ron costa la particular dar la spital ii dai daca vrei la dostor eu am dat 150 ron

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Vreau un pret real pentru. operatie de polipi pentru.copii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Maine merg si eu cu fetita la operatie de polipi la Budimexsi am sa va povestesc. Am niste emotii cat casa, dar sper sa ne ajute bunul Dumnezeu. Cat despre preturi voi afla maine, dar cred raspunsul "anonim" este cel mai aproape de realitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează