|

Ce aplicatie free pentru protectia ochilor pot folosi mai ales ca stau in jur de 6-7 ore in fata laptopului datorita serviciului pe care al am

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Reduci intensitatea luminoasa si contrastul monitorului, cat se poate de mult fiecare
2. La intervale de 10-15 minute iti ridici ochii de pe monitor, te uiti roata de cateva ori, inclusiv afara prin geam. O mica gimnastica pentru ochi este "aplicatia" ceea mai la indemana si nu costa nici un ban.winking
3. In fiecare ora te ridici si faci 5-10 minute "pauza de tigara", plimbandu-te putin, daca se.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca lucrezi pe Win 10 poti sa dai click dreapta pe desktop, dai pe display settings si ai acolo "Night Light", poti sa-i dai Turn On Now sau sa il programezi.
Reduce lumina albastra a monitorului, poti sa setezi cat de agresiv sa faca asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GaryOfLivia):

Stiam de aplicatia din windows dar este prea rosiatica. Culmea este ca de fiecare data cand pornesc laptopul acesta se dezactiveaza. Eu vreau ceva permanent.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat