anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce contin retetele lui Ionut Rusu si Nea Ion de pe pateurile Ardealul? Pe ele nu scriu si m-am uitat pe internet dar nu gasesc. Eu de unde sa stiu ce mananc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Ardealul Pate de porc cu fainoșag - 100 g
Lista de ingrediente:
apă, ficat de porc (20%), slănină, șorici, proteină vegetală din soia, amidon din cartofi, sare, zahăr, ceapă, pastă de tomate, condimente, proteină animală din porc, extract de drojdie, antioxidant (acid ascorbic), conservant (nitrit de sodiu)

| LovedbyGrace a răspuns:

Fainoșag. laughing

| Panamax a răspuns:

Pateul Ardealul contineE250 sau nitrit de sodiu, interzis in Norvegia, Suedia, Germania si Canada. Poate produce cancer in urma interactiunii cu proteinele din alimente, reactie ce duce la formarea nitrozaminelor, E621 glutamat de sodiu care este nociv,ficat de porc cu continut mare de colesterol,sorici care se transforma in acid uric,zahar, sare, condimente, slanina, contine si apa care este singurul ingredient ok.

| Eisenheim a răspuns (pentru Panamax):

No,ai uitat de fainoșag laughing

| Furnicuta000 a răspuns:

Pe fiecare cutie de pate scrie ingredientele si valorile nutritionale. Nu ajunge nimic la raft fara aceste informatii. Cauta si o sa vezi.
Eu personal prefer doar Scandia Sibiu si Capricii si delicii. Mi se par cele mai curate in ingrediente

| DavidMalin09 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Retetele lor nu apar. Probabil sunt "retete secrete".
Da, capricii și delicii imi place si mie

| Furnicuta000 a răspuns (pentru DavidMalin09):

Pai nu sunt obligati sa dea reteta cu tot cu gramaje si instructiuni. Ingredientele sunt listate in ordinea cantitatilor adica daca primul ingredient e apa inseamna ca pateul e facut in mare parte din apa.
Si vezi exact ce mananci, nu e nimic secret

| Eisenheim a răspuns:

Pai daca ar scrie,cine crezi că ar mai manca așa ceva? laughing Eu cunosc persoana care a lucrat la brutărie, aia a zis ca nu mai mana niciodată croisante happy persoană care a lucrat la bere, de atunci nu a mai băut bere niciodată happy persoană care a lucrat la fabrica de mezeluri, nu mănâncă salam parizer carne nimic happy trage concluzia care o consideri potrivită, nu vreau sa te influențez happy