Pai daca ar scrie,cine crezi că ar mai manca așa ceva? Eu cunosc persoana care a lucrat la brutărie, aia a zis ca nu mai mana niciodată croisante persoană care a lucrat la bere, de atunci nu a mai băut bere niciodată persoană care a lucrat la fabrica de mezeluri, nu mănâncă salam parizer carne nimic trage concluzia care o consideri potrivită, nu vreau sa te influențez
Pateul Ardealul contineE250 sau nitrit de sodiu, interzis in Norvegia, Suedia, Germania si Canada. Poate produce cancer in urma interactiunii cu proteinele din alimente, reactie ce duce la formarea nitrozaminelor, E621 glutamat de sodiu care este nociv,ficat de porc cu continut mare de colesterol,sorici care se transforma in acid uric,zahar, sare, condimente, slanina, contine si apa care este singurul ingredient ok.
Pe fiecare cutie de pate scrie ingredientele si valorile nutritionale. Nu ajunge nimic la raft fara aceste informatii. Cauta si o sa vezi.
Eu personal prefer doar Scandia Sibiu si Capricii si delicii. Mi se par cele mai curate in ingrediente
Ardealul Pate de porc cu fainoșag - 100 g
Lista de ingrediente:
apă, ficat de porc (20%), slănină, șorici, proteină vegetală din soia, amidon din cartofi, sare, zahăr, ceapă, pastă de tomate, condimente, proteină animală din porc, extract de drojdie, antioxidant (acid ascorbic), conservant (nitrit de sodiu)
Pai nu sunt obligati sa dea reteta cu tot cu gramaje si instructiuni. Ingredientele sunt listate in ordinea cantitatilor adica daca primul ingredient e apa inseamna ca pateul e facut in mare parte din apa.
Si vezi exact ce mananci, nu e nimic secret
Cipalau întreabă: