anonim_4396
| Anonim întreabă:

Daca de exemplu,merg pe jos normal,sau mai putin,si dintr-o data merg foarte mult,e normal sa ma doara picioarele? si daca continui sa merg mult,picioarele se obisnuiesc, sau continua sa ma doara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| m2704 a răspuns:

O sa se obisnuiasca si nu o sa te mai doara.

| Anonim654321 a răspuns:

Se obisnuiesc ai facut febra musculara

| MrAnderson a răspuns:

Este normal sa te doara, daca depui dintr-o data un efort considerabil.
Daca esti obisnuit sa mergi, nu stiu, 3 km pe zi, si dintr-o data parcurgi 25, cam o sa te doara, dar nu e nimic grav, e doar oboseala si febra musculara.
Daca incepi sa mergi mai mult, dar constant, dupa cateva zile te obisnuiesti.

| Scintilla a răspuns:

Cei care au raspuns inaintea mea au dreptate,insa au uitat o chestie destul de importanta,cand vrei sa faci efort, sau exercitii cel mai bine este sa o iei treptat, intr-adevar corpul se adapteaza dar fiecare corp raspunde diferit, cel mai bine pentru tine este sa o iei treptat, ca daca de la 2 km sari la 20km e diferenta mare si corpul resimte, de exemplu de aceea fotbalistii au pregatiri cu mult inainte de inceperea sezonului pentru ca trebuie sa adaptezi corpul din timp, ai vazut ca si asa se intampla tragedii.

| AddeLinna a răspuns:

Este foarte normal. Pentru ca si mersu pe jos, fie el si normal, este un efort fizic. Si cu cat parcurgi mai multi m pe jos cu atat te dor picioarele pentru ca soliciti muschii gambelor, in principal. Si da la un momentdat o sa te obisnuiesti si o sa poti merge din ce in ce mai mult.