| Vadeanu_Alin_1996 a întrebat:

Daca iei 14 pastile stresclin o data ce se poate întâmpla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Chesterr a răspuns:

Nimic grav. Amețeli, dureri de cap, probabil vei vomita, mici convulsii, tremur și cam atât, dar ar fi o probabilitate mica, dar depinde de organismul tău.
De la asa ceva nu cred ca ajungi la deces, sau coma și nu merita sa iei dacă asa ceva ai plănuit!

Dacă ai probleme cu depresia poți lua venlafaxina, este cel mai eficient antidepresiv, într-o luna o sa ai alte concepții asupra vieții, vei avea o gândire mai sănătoasă, mai pozitiva.

Nu se prea moare de la pastile, adică poți ajunge la insuficienta renala sau hepatica și sa îți blestemi zilele și decizia luata, este o decizie superficiala și pripita care îți poate compromite toată viata, integritatea fizica. Alege sa trăiești în loc sa devii o leguma pentru toată viata.

| Jassmina a răspuns:

Ar trebuii sa-ti imaginezi ca actiunea asta nu este a unui om sanatos la minte, si nu cred ca ar veni cineva sa ne povesteasca asa ceva, aici.
Ideal este sa suni la un spital de urgenta si sa intrebi un medic de acolo, daca vrei musai sa aflii acest lucru.

| darrio2007 a răspuns:

Scapi de stress, definitiv.

| Zuzu1991 a răspuns:

Daca asta e o intrebare care ascunde o solutie de suicid, atunci NU ai nimerit-o, aia e o colectie de plante care sa te AJUTE sa te relaxezi, si sa dormi, subliniez serios DOAR SA TE AJUTE ca nu face nimic altceva

iar daca iei 14 odata o sa faci diaree cel mai probabil