| Flavianadx a întrebat:

Daca se ridica in aer sporii de mucegai, ai belit-o, ce mai poti face?
Cand am dat jos perdeaua, am frecat-o de peretele cu mucegai. Am dormit in alta camera, dar cu patura din camera cealalta si ma cam ustura nasul si imi vine sa stranut. (cred ca de la patura)
Daca au intrat sporii in saltea, in haine ce mai pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| InYourMind a răspuns:

Aaa...le speli?!

| Anonim a răspuns (pentru InYourMind):

Iar dupa sa nu uite sa le parfumeze, sa puta frumos laughing laughing laughing

| InYourMind a răspuns (pentru anonim_4396):

Parfum de lăcrămioare sau liliac eventual și niște apa de wc...aaa...toaletahee hee

| raMLesS a răspuns:

N-are nimic, atat timp cat nu au umezeala si intuneric o sa moara.
I-ati o solutie anti mucegai, sau daca esti saracie, combina niste otet cu bicarbonat de sodiu si putina zeama de lamaie si sterge locurile cu mucegai.
Eu fata de tine, cand eram mai mic am dormit vreo 3-4 saptamani intr-o camera cu mucegai, nici nu puteai sa respiri, era peste tot laughing N-am patit nimic.

| WhiteLife a răspuns:

Nu te afecteaza intr-o cantitate atat de mica. Gandeste-te cate zile ai dormit cu tot mucegaiul acela in camera. Mai mult, si daca nu e pe pereti, exista spori in aer mereu. Linisteste-te si va fi bine.

| Sophieka a răspuns:

Eu am facut cu cativa ani in urma, puroi in gat de la mucegai, fiindca am dormit o perioada intr-o camera cu mucegai in spatele dulapurilor iar noaptea dorm cu gura cascata...A trebuit sa merg de urgenta la medicul de familie care mi-a facut o reteta pe care am dat-o unei farmaciste si mi-a preparat in farmacie o solutie pentru a elimina puroiul.
Nu este de joaca... O doamna mi-a spus ca cea mai buna solutie impotriva mucegaiului este piatra vanata, nu solutiile din comert. Insa daca doresti sa cumperi un spray anti mucegai din comert, recomand Savo.