| 124mara5 a întrebat:

De ce când fumez amețesc mereu? Era chiar sa leșin azi, noroc ca m-am sprijinit de perete. Tigarile nu-s tari sunt ori ashima ori la un leu...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Tari-netari, nu iti zic sa te lasi de fumat sau sa le schimbi, ci doar sa citesti asta cu mare atentie. Si comentariile. Dupa aia fa ce vrei. On-stop ti-au raspuns colegii de mai sus: https://cetin.ro/cum-te-imbolnavesti-de-cancer-si-cum-mori/

| SPECTOGRAFIE a răspuns:

Fiindcă organismul îți comunică indirect că îl distrugi și trebuie să lași țigările de-o parte. Fumatul dăunează sănătății! Așa cum ai observat și tu!

| KenGi16 a răspuns:

Ai o viata intreaga in fata, lasa te de fumat. Organismul tau iti trimite semnale de alarma pe care n ar trebui să le ignori deoarece viata ta e in mijloc. Țigările nu sunt altceva decât un drog care iti va distruge viata încet și sigur. Fiecare organism are o reacție specifică la nicotina, dar hei. Ce ar fi daca n am fi curioși de asemenea senzatii,, tari"? Sfatul meu e că ar trebui să te lași de fumat cat mai repede. Fazele cu faptul că fumatul reduce stresul sau alte mistocarii sunt mai false decât produsele made in China. Se numeste spălare pe creier si spălarea asta pe creier duce la vederea a zeci de tineri in fiecare zi stând prin baruri si fumand, zicând că e,, cool". Norocul tau e că organismul tau deja a reacționat, dar gândește te la faptul că alții nici nu au parte de aceste simptome, dar organismul lor duce o luptă crunta in interior.