|

De ce ma doare stomacul dupa ce mananc?

Mentionez ca mananc sanatos, fara sucuri gazoase, junk food`uri si chestii de genu.Nu mananc exagerat de mult, cat trebuie.si nici foarte repede.

Are cineva idee de ce?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna ziua,

Cel mai probabil durerile dumneavoastra se datoreaza unui ulcer gastric. Pentru mai multe informatii va recomand sa cititi acest articol: http://www.i-medic.ro/boli/ulcer-gastric
Ar fi bine sa mergeti la medic cat mai repede.
Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai depinde cum te doare; daca e sub forma de arsuri (simti o arsura in piept/acru in gura etc) e de la o boala de reflux gastroesofagian, daca te doare la vreo ora-2, poate fi si de la ficat...sunt N vairante; da detalii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Pai durerea e acuta. tine vreo ora dupa ce mananc.Ma simt de parca as fi plina chiar daca evident nu sunt si simt cum mancarea vine inapoi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ah da, si mentionez ca stomacul meu digera foarte greu si am un metabolism lent.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează