|

E posibil sa imi cada dintii de la 17 ani? Pentru ca am avut gingia umflata si apoi s-a desprins si acum se desprinde mereu cand mananc. Acum cand ma trezii ma doare un dinte. Sa-mi zica cineva va rog.

(Este vorba de incisivi)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bineinteles ca iti poti pierde dintii si la varsta de 17 ani, in cazul in care dantura iti este afectata de gingivita. Afectiunea numita gingivita reprezinta o inflamatie a gingiilor si este provocata in general, de o infectie bacteriana. Dacă nu este tratata, la timp si corect, boala poate afecta structura gingiei, care isi schimba culoarea si gingia incepe sa se retraga si este dezvelita radacina dintilor. Dupa cronicizare, gingivita poate degenera si sa devina parodontita, care intr-o astfel de faza provoaca caderea dintilor. Fuga cat mai rapid la stomatologie pana nu va fi prea tarziu. Multa sanatate!

| a răspuns:

Du-te repede la un stomatolog.El sau ea iti va raspunde la intrebarile astea.

| a răspuns:

Ai greșit categoria băiatul meu.