| Adela11 a întrebat:

Hei! Acum 3 sapt am fost sa-mi fac spalaturi în urechi fiindcă am avut dopuri de ceara. La acel moment nu a ieșit nimic din urechi, însă doctorul a zis ca nu mai am nimic. După vizita la doctor am mai avut senzațiile experimentate atunci când am avut dopurile, dar nu erau la fel de nașpa. Acum câteva zile am avut o răceala și după aceasta am rămas cu niște pocnituri în ureche când înghit. Poate acest lucru sa fie de la răceala sau de la dopurile pe care le-am avut și sa nu fi fost scoase cum trebuie? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De la dop, mergi la alt cabinet orl sa ti le scoată, si sa i ti dea tratament cu picaturi

| Xirus a răspuns:

Le poți scoate și tu. Cu o seringă, la jet de apă călduță dacă ar mai fi. Dar s-ar putea sa fie răceală.

| Chesterr a răspuns:

Ai fost la Dorel sa îți facă spalaturi auriculare. Trebuia sa îți dea mai întâi un spray pentru cerumen și după câteva folosiri sa te programeze sa îți facă spalaturi auriculare.
Mergi la un cabinet ORL privat, dai un ban dar faci un lucru bun.
La urgente se fac și gratis astfel de proceduri.