| Ansmsmsk82822828 a întrebat:

Hei, am o problema, acum 2 ani am avut un piercing in lobul urechii, l-am scos deoarece nu îmi plăcea și părea sa se vindece bine, dar în acești 2 ani a ieșit de 2 ori o bășicuța mica care a copt, tin sa menționez ca la atingere se simte ceva tare, nu stiu daca e normal, ar trebui sa iau o crema cu antibiotic daca mai coace? Voi mai putea sa îmi fac piercing in acel loc sau măcar lângă? E normal sa se simta ceva tare?
Mulțumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| AiEnmaa a răspuns:

Am 5 piercing-uri in lobul urechii de peste 7 ani. Si la ora actuala mi se simt niste "bubite" tari inauntru. Este perfect normal, atat doar ca te poate incomoda cand incerci sa treci cercelul prin gaura. Mereu trebuie sa dezinfectezi cu alcool medicinal atat gaura cat si cercelul cand ii scoti si cand ii pui, astfel eviti sa se mai "coaca" urechea. Incearca sa nu porti bijuterii din materiale dubioase, cerceii medicinali gasiti in majoritatea saloanelor sunt ideali, daca nu aur sau argint. Poti sa iti faci alt pierce acolo sau langa banuiesc, nu vad de ce ar fi o problema. Sper ca te-am ajutat!