|

Hei, TPU.

Sunt foarte agitată..nu stiu ce si cum..nu știu ce să cred. Ma rog, am o umflătură foarte, foarte mică deasupra buricului. ..nu cu mult, cu un deget max 2 mai sus..nu e o umflătură vizibilă..ci doar o pot simți când fac mișcări lente si apăsate cu mâna peste ea..nu mă doare, dar uneori cand stau în pat simt un discomfort deloc grozav. Dar stiu ca e ceva..Adica nu ma simt perfect, se simte ceva, eu știind de mult că poate am hernie..am cautat si ma gândesc ca am hernie abdominala..sau un ghem de grăsime...habar nu stiu ce, dar ceva este.Stiu că soluția cea mai bună e medicul, dar am progamare marțea viitoare, până atunci mor de griji, nu stiu, de aceea poate știți voi ce as putea avea sau lucruri de genul..ca sa nu mă mai îngrijorez.

Mulțumesc anticipat.

8 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Draga Oana, nu-ti mai fa atatea griji, daca era ceva grav, te simteai din ce in ce mai rau... poate fi si un cos subcutanat, de ex.

Oricum, incearca sa nu te mai gandesti la asta! (stiu, been there, mai usor de zis decat de facut) Incearca sa iti ocupi minte cu lucruri care iti fac placere.

Oricum, vei vedea ca nu e nimic serios! happy

Cu drag.

| explică (pentru teajutcumpot):

Mulțumesc mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Posibil hernie abdominala, mergi la medic!
Sanatate multa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru samur1):

Ok mulțumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai apendicita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred că ai hernie abdominală, dar nu sunt sigur pentru că nu știu dacă poate apărea deasupra buricului. Eu am hernie abdominală de acum 2 luni, iar ceea ce ai explicat tu, este similar sau identic chiar cu ceea ce simțeam eu. Am fost la urgențe, mi-a făcut analize, ecografie, m-a consultat un medic chirurg, și a spus că am hernie abdominală, iar dacă peste 1-2 luni se umflă cam cât o minge de ping-pong, va trebui operată.
Operată o să fie oricum în viitor, așa mi-a spus medicul de familie, dacă nu se umflă acum. Posibil la bătrânețe.
Pentru o mică greșeală pe care am făcut-o, acum regret. Iar asta m-a făcut să mă informez despre cauzele a multor boli, ca să le evit.
Am ridicat de 2 ori greutăți mai mari la sală, să văd dacă pot, și am putut să fac 12 repetări, dar mai greu. Dacă eram informat, nu mai făceam eu așa ceva...
Acum, o să mă duc la un medic chirurg să văd dacă trebuie operată acum sau nu. Încă e puțin umflată, cam că la început, uneori se face tare în interior. Eu sper să nu trebuiască să mă opereze acum, deși asta ar fi mai bine pentru că sunt tânăr și se recuperează corpul mai rapid, dar la bătrânețe nu cred că mai contează așa mult, dar tot contează dacă încă voi mai vrea să fac sport.
Nu te îngrijora acum, mergi la medicul de familie și vezi ce spune, poate ajuta altceva.
Și preventiv, până atunci, să nu ridici greutăți mari...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Kevinn2000):

...am ridicat...nu vreau operată..am o așa mare temere de tot ce înseamnă asta, mersi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Petcu_Oana_1998):

Nu trebuie să-ți fie teamă de nimic în afară de Dumnezeu.
Stai liniștită, dar de acum încolo, nu mai ridica greutăți mari.
Mie mi-a recomandat medicul chirurg să ridic maxim 3 kg parcă, timp de 1-2 luni, până când aflu dacă trebuie operată sau nu.
Mergi la medicul de familie sau la un medic chirurg să vezi ce ai, posibil să ai altceva, nu se știe.
Trebuie să fi sigură.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează