| Jk_5171 a întrebat:

Heii!
In ianuarie pe 4 am avut un accident cu atv-ul si mi-am zdrobit tendonul si fragmente sfaramate din os, la genuchi, m-au pus in ghips 3 saptamani, a trecut o luna de cand mi-au luat ghipsul jos, vanataia inca mai era acolo si era umflat, inca ma durea. au zis ca este normal si sa revin peste 3 saptamani in caz ca durerea persista si e umflat. Tin sa mentionez ca inca merg in carje.
Astazi am fost iar la ortoped si m-a trimis sa fac RMN spunand ca e traumatizm forte genuchi stang cu strivire de tendon rotulian si escoriatii.
Mama mea a fost sfatuita de cateva persoane sa mearga la o femeie care se ocupa cu leacuri babesti, Am fost mi-a frectionat genuchiul si cica a asezat osu, Ma doare tot genuchiul acum, nu numai locul unde era vanat si nu mai pot pasi.
Considerant suficient timp de la data de cand mi-a scos ghipsul iar stituatia mea nu s-a imbunatatit, ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| denysa15 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa mergi din nou la un alt medic sa vezi ce zice... funda?big grin

2 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...stai putin, adica ai avut un tendon strivit si fragmente de os?
frate asta e de operatie! ce naiba ar fi vrut? sa se vindece de la sine? ...nu vreau sa te sperii, da asta chiar e de operatie!