|

Hey, de ceva vreme am încercat să îmi curăț urechile cu conurile alea pe care ți le pui în ureche și le dai foc. Doar că eu le-am făcut "homemade" și acum simt ca și cum ar "sufla" urechea dreaptă. Se aude în interior ceva gen "Fuuu fuuu fuuu fuu..." și mă doare puțin. Ce e de făcut?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

ORL

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Conuri carora le dai foc in ureche?
De ce nu ai incercat cu niste petarde daca tot...

Urechile se curata singure, nu e nevoie sa bagi nimic in ele. Cand nu mai auzi te duci la ORL. Ce e asa greu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ineys):

Ha ha ha! Tare faza cu petardele! laughing

Era256, eu n-am auzit de chestiile acelea pe care ți le bagi in ureche și le dai foc. Așa ceva nu are cum să fie aprobat de ministerul sănătății din țara noastră ca mijloc de curățare a urechii. Și nici o țară nu trebuie să aprobe astfel de invenții.
Tu dacă mergeai la medicul de familie și îți dădea o trimitere la un medic orl-ist, acesta de pe urmă rezolva problema în câteva secunde, și în mod gratuit. Cu o seringă cu apă călduță ți-ar fi desfundat numaidecât urechea.
Și acum tot el va rezolva problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa mergi la ORL la un control si sa nu te zgarcesti pe viitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bagă-ti o petarda data viitoare. alea sunt leacuri băbești când te trage curentul, pe la masele. Urechile se curată cu bețișoare, copii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează