| Radandam a întrebat:

La sângerări intracraniene, cheaguri de sânge la cap, ar trebui sa fiu foarte amețit, sa vad neclar, sa am grețuri, sa vomit, sau sa am dureri puternice de cap, deci as ajunge la salvare fara sa ma gândesc, în sensul ca as avea dureri mari?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Depinde de cauza sangerararii. Daca a apărut pe baza de hipertensiune se mai adaugă la ce spui tu si amorțirea mâinii si piciorului fie pe partea dreapta, fie pe cea stanga. Daca e pe baza unei lovituri la cap simptomele pot sa nu apăra si cunosc un caz care a făcut cancer cerebral din cauza hemoragiei după 3-4 ani de când căzuse cu bicicleta si se lovise la cap de muchia unui trotuar. Nu a fost la medic atunci iar după ce ajunsese femeia sa se comporte ciudat a fost prea târziu.

| Radandam explică (pentru TamplaruAnisoara):

Și cum naiba a rezistat 3-4 ani după lovitura sa stea asa fără sa se consulte?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Radandam):

Nu stiu. Îmi era ruda. Lucra ca magazioner la CAP dar in alta localitate. A murit de cancer la creier. S-a întâmplat înainte de Revoluție. Știi cum sunt cei de la tara, se lovesc, pun apa rece pe hematom si le trece. Dar hemoragia de la creier nu se vede si probabil nu a luat in seama simptomele.

| Anonime23e4 a răspuns:

Durerile de cap au foarte multe cauze. Daca te-ai gandit ca poti avea sangerari intercraniene bla bla cel mai probabil ai cautat pe net sau esti ipohondru (ai o boala psihica care la orice **** care te doare tu te panichezi si crezi ca ai o boala grava). Pentru sangerari/cheaguri/tumori etc sunt simptome mult mai grave, nu o simpla durere de cap, oricat de mare ar fi.