| An89 a întrebat:

M-am operat de 5 zile de apendicita acuta, acum dupa operatie am abdomenul inferior umflat, ma tot ingrijorez de acest lucru, cu toate ca respect regimul alimentar si nu fac efort, doar plimbari. Este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Discuta cu medicul care te-a operat. Este singura persoana care iti poate oferi raspunsul autorizat. Multa sanatate!

| BlackBriliant a răspuns:

Cand m-am operat de apendicita, mie mi-a zis doctorul sa stau pe burta in pat cand dorm. Si mare atentie la alimentatie, atentie la balonare, mai putine produse care baloneaza (mai ales cele de panificatie ).

| Sophieka a răspuns:

Buna

Eu nu detin cunoastere medicala si parerile aici vor fi diverse si nu cred ca merita sa te iei dupa ce scrie cineva aici.
Nu mai bine telefonezi maine doctorul? Chiar daca e duminica, il suni. Nu ti-a spus ca vei fi imflamata? Te rog sa respecti toate indicatiile pe care ti le-a dat.
Vezi daca cumva are whatsapp si fa o poza cu telefonul si trimite-i sa vada sau mergi la medicul de garda de la spital maine.

Numai bine si recuperare rapida si usoara!