anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ma doare in partea dreapta jos, nu ma doare tare. dar o simt mai accentuata durerea cand ma misc, dar cand duc genunchiul la gura nu ma doare. oare sa fie apendicita:-s.va rog sa ma ajutati.chiar imi este frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| katala a răspuns:

Foarte posibil. Dar mai poate fi si o hernie. Trebuie sa te duci neaparat la un medic sa afli exact despre ce e vorba. Multa sanatate!

| DrLavinia a răspuns:

Cauze posibile, inflamatia apendicelui, a ovarului drept daca esti fata si mai rar hernie.Mergi la un chirurg pentru consult.

| Andutsaa a răspuns:

Buna:*! nu trebuie sa iti fie fricahappy, nu ai de ce!:*...sa sti ca nici pe mine nu ma durea cand duceam genunchiul la gura, dar cand imi apasa cineva simteam ca mor de durere! La fel simteam si eu, ma intepa cand mergeam mai repede, cand faceam efort in general.happyAi face bine sa nu mai stai, iti spun din proprie experienta, eu de frica nu m-am dus si aveam apendicita acuta, era sa dau in peritonita, deci mai bine mergi acum, daca vrei sa stii mai multe trm un mesaj in privat si iti spun:*! Te-am pupat si multa santate:*! Bye!

| pengu a răspuns:

Cel mai probabil din cauza apendicelui te doare, dar poate fi si hernie sau, daca esti fata, ovarul drept si cred ca ar mai putea fi si alte cauze, dar cel mai bine mergi la medic si totul va fi ok, daca amani, mai ales in cazul apendicitei, se poate agrava si apar complicatii serioase.