|

Minoxidilul este bun si pentru sprancene?

Daca ma dau cu minoxidil pe palme, o sa-mi creasca par pe ele? laughing

Efectul este permanent?

Daca gen m-am dat si mi s-au ingrosat sprancenele, daca smulg firele crescute cu ajutorul minoxidilului, alea o sa creasca iar?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu e bine sa te dai pe sprancene deoarece daca smulgi firul vei distruge radacina pe care a creat-o minoxidil, de aia cu mino se da in special in cap daca ai alopecie sau pe barba pentru ca alea sunt zone unde te razi sau tunzi, nu smulgi firele de par. Pe palme nu o sa iti creasca pentru ca in zona aia nu creste par oricum, dar daca iti dai pe frunte, sub ochi sau in alta zona sigur ca va creste laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutări!

Asta e o întrebare înfricoșătoare...am auzit de minoxidil, ideea e că părul crescut cu minoxidil trebuie îngrijit, iar prin îngrijit nu trebuie sî înțelegi smuls, rupt, pensat etc. că nu o să mai crească.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează