| Andrei095gmr a întrebat:

Salut,am fost diagnosticat cu scolioza dextroconcava si hiperlordoza.Aceste 2 pot provoca dureri abdominale, inghinale(zona are o culoare mai inchisa a pielii), pelvine, la bazin si modificari la nivelul oraganelor genitale plus nervi vizibili?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| zilog a răspuns:

Ai inceput de sfârșit

dar ai putea bei argint coloidal ionic
se gaseste si la eMAG
vezi sa fie in sticla albastra

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Ar fi ajutat sa precizezi daca hiperlordoza este cervicala sau lombara.
In cazul in care este lombara, poate determina modificari la nivelul abdomenului.Acesta poate fi mai proeminent si poate prezenta disconfort.

Scolioza poate determina modificari si asimetrie stanga/dreapta la nivelul pelvisului.
In urma asimetriei si a comprimarii inegale si a suprasolicitarii venelor si capilarelor poate sa apara un colorit diferit la nivelul pielii.

Daca ai nelamuriri sau suspectezi ca ai putea suferi si de alte afectiuni, cel mai bine ar fi sa mergi la medic.

Numai bine!

| Andrei095gmr explică (pentru Floareasoarelui26):

De hiperlordoza lombara este vorba, maine am programare la reumatologie, am fost si la neurologie, chirurgie, urologie si toti mi-au spus ca tot ce se intampla e de la coloana

| Floareasoarelui26 a răspuns (pentru Andrei095gmr):

Da, este adevarat. Dupa cum am spus, hiperlordoza lombara aduce modificari de structura la nivelul abdomenului si implicit disconfort, durere.Scolioza determina modificari la nivelul bazinului: asimetrie a pelvisului, vascularizare defectuoasa, deci implicit leziuni si colorit diferit la nivelul pielii, durere, comprimarea si evidentirea venelor, capilarelor, chiar si tendoanelor, arterelor si nervilor.
Din pacate, aceste afectiuni sunt cauza simptomelor resimtite.
Desigur, poti cere alte opinii medicale.Asta este in regula dar vei auzi acelasi raspuns mereu din pacate.