|

Salut! Am o chestie de mic..gen seara mai ales după ce ma joc pe calculator sau am activitatea intensa mi se înrosesc urechile, imi arde fruntea si simt ca imi e cald..chestia asta trece dupa ceva timp dar nu stiu ce poate fi si de la ce.
Ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Te obosesti aiurea cu jocuri care nu te zidesc.
Nu fa greseala cretina care am facut-o eu.
1 an din viata mi l-am pierdut fiindca aproape continu jucam acel joc. Viata mea se rezuma la acel joc. Numai la asta ma gandeam.
Asta este cea mai mare pierdere de timp. Timpul nu il mai putem recupera.

| a răspuns:

Încearcă să nu mai stai un timp îndelungat la calculator. Fa mici ( sau mai mari pauze ) pentru a te recrea. Învață din mesajele pe cere ți le transmite corpul tau. E important să îți înveți toate problemele astea și să încerci pe cat de mult sa le eviti. Sper că ți-am fost de ajutor.
P.S. : Daca tot mai ai episoade d-astea de 'febra' oarecum, puneți comprese cu apa rece pe frunte și pe ochi, și lasa-le până se încălzesc. De preferat ar fi sa pui compresele umede vreo 10-15 minute la congelator prima dată. Când aveam probleme cu ochii din cauza telefonului și a cititului așa procedam și efectul e unul super. Mai ales daca după ce faci asta te culci, încât ochii să aibă timp să se calmeze cum trebuie.

| a răspuns:

Ieși din casa coptchile la aer și socializează, dar lasă tehnologia, da te cu bitza, aleargă. Paștele tău!

| a răspuns:

Lol si mie la fel