|

Salut ce parere aveti despre Spirulina?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

O parere buna, dar trebuie luata in combinatie cu alte produse naturiste, ca sa-si atinga scopul.
Bineinteles ca celelate produse, trebuie sa fie destinate clar, pentru o anumita afectiune sau boala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu iau spirulina de aproape un an, fara intrerupere, dar nu asa cum scrie pe tub, ci 1 in plus pe zi. o iau pentru detoxifierea organismului si intarirea nsistemului imunitar. raceam destul dee des, ma durea capul, ma simteam slabit,. azi nu mai iau nimic altceva in afara de spirulina, nici macar o banala aspirina, pentru ca nu mai am nevoie. n-am mai racit de nu mai tin minte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se foloseste in multe suplimente alimentare, multe dintre care pretind anumite efecte care nu sunt bazate pe studii clinice sau dovezi empirice.
"Se spune" ca are ca efect reducerea presiunii arteriale, iar in acest sens exista un studiu clinic modest cu foarte putini pacienti din care reiese acest efect, deci cel putin pe treaba asta se poate spune ca exista niste dovezi preliminare, totusi insuficiente.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează