|

Salut. De vreo luna mi se formeaza depuneri excesive pe limba si au un miros neplacut. Am fost la medic, m-a trimis sa fac exudat si a iesit negativ.

Aveti idee ce poate fi si ce ar trebui sa fac? Sunt fumator si am reflux gastro-esofagian, se poate sa fie strict de la stomac problema?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Limba cu depunere alba denota probleme gastrice (stomacale).
Ar fi indicat sa tii 1-2 zile regim sever, sa bei mult ceai de musetel, sa mananci mere razulite marunt.
Treptat, ulterior, treci la mancaruri usoare (fierturi de legume si fructe, pui fierti, etc, evitand un timp mancarurile prajite.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-ar putea sa fie de la stomac.Atunci cand te speli pe dinti, spala-te si pe limba tot cu partea cu care te speli pe dinti, apoi fa galgara cu apa de gura, fa asta tot timpul.Trebuie sa faci asta de cel putin doua ori pe zi. Odata dimineata dupa ce ai mancat si odata seara tot dupa ce ai mancat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează