| IonutMarin a întrebat:

Salut, deci azi am mers pe jos cam 2km și mi-a venit amețeală gen m-am dus în partea stângă dintr-o dată, să fie din cauza la vitamine sau că am mâncat puțin la oră 12?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"mi-a venit amețeală...să fie din cauza la vitamine"

mai degraba, de la lipsa lor. Fa-ti un EKG, ar putea fi ceva extrem de grav

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu iti pune nimeni diagnostice pe net... mergi la medic, fa niste analize. Vei afla.

| Cresta a răspuns:

Vitaminele nu pot fi de vina. Dar ca ai mancat putin si ai mers poate prin soare, da.
Mai conteaza si cat de tanar esti. Un barbat de 40-50 de ani putea merge si flamnd, si mai mult. Dar un copil nu poate.

| IonutMarin explică (pentru sierra1):

EKG l-am făcut acum 1 lună a zis că este ok

| IonutMarin explică (pentru Cresta):

Am 19 ani bine azi când mergeam nu era așa soare cam 24 grade

| Cresta a răspuns (pentru IonutMarin):

Atunci treci pe la medicul de familie sa-ti faca niste analize.

| Jessica1235 a răspuns:

Probabil ți-a scăzut fierul, magneziul, calciul sau alte minerale și vitamine din organism. Micul dejun e cea mai importantă masă din timpul unei zile, nu sări peste ea, dar nici nu mânca lapte cu cereale.

Cel mai bine e să faci niște analize de sânge. Dacă e nevoie și de alte analize o să-ți spună medicul.

| darrio2007 a răspuns (pentru IonutMarin):

Mergi la medicul de familie. Daca la cam 24 de grade patesti asta, la 36-38 ce ai sa faci?