| Anonimul2k188 a întrebat:

Salut, mi-am cumparat si eu o masca neagra pentru puncte negre ( crezand ca asta am ), dar dupa ce am folosit-o, mi-am dat seama ca nu e chiar asa. Eu pe fata am niste "alunite" / puncte ( daca sunt alunite), in partea stanga spre perciune am o "alunita" sau punct, arata cam asa : http://i.imgur.com/2fyIUD3.jpg ( exemplul e luat de pe net ). Nu este destul de negru ca in poza, este maro. Tin sa mentionez ca mi-au aparut mai multe puncte tot asa pe fata, gat, poate am si pe corp. Din ce cauza sa fi aparut? Mi-e sa nu am cancer de piele sau daca am sa ma duc cat mai rapid la dermatolog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mergi la dermatolog. Sa mai intreb daca te-ai expus la soare fara spf? Soarele transforma celulele pielii in celule anormale, care nu mai functioneaza normal. Cancerul de piele depistat la timp este vindecabil.
http://spynews.ro/uploads/image/Loredana%20F/alunite.jpg

Astea sunt punctele negre :
http://www.lightskincure.org/......n-nose.png

1 răspuns: