|

Salut, numele meu este Dan si am 14 ani.

Ma doare in spate tare in zona plamanilor si tusesc, dar rar, nu am febra, fac sport zilnic si nu am probleme doar ca ma doare in zona plamanilor in spate cand respir, sunt ipohondru. Si ma tem de la orice durere sa nu fac cancer, iar mama mi-a zis ca daca nu incetez ma va duce la psiholog, iar la medic nu ma duce doarece imi zice ca nu am nimic, dar eu simt ca am ceva. Si nu ai curajul sa-i zic sa ma duca la medic deoarece imi e frica ca va tipa la mine ( o innebunesc cu bolile mele de 2 ani ). Va rog ajutati-ma, simt ca innebunesc, de ce ma doare in spate, la medic nu vrea sa ma duca iar eu ma inchid in camera si plang temandu-ma ca am cancer sau ceva la plamani. (ma doare din saptamana in saptamana ceva ce are legatura cu inima sau plamanii) Nu fumez, dar uneori cand merg la fotbal inhalez fum de tigara de la copii de 15-16 ani care fumeaza (incerc sa stau cat mai departe de ei) si cam o zapacesc pe maica-mea de 300 de ori pe zi cu intrebarile mele despre boli, si cred ca va ceda. Nu ma pot linisti niciodata, doar cand imi petrec timp cu prietenii ma mai linistesc, dar cand vin seara acasa ma gandesc ca intr-o dimineata ma voi trezi si va fi ultima mea dimineata si nu voi mai apuca sa ma joc cu prietenii mei. Cred ca sunt nebun, ajutati-ma!

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asa eram si eu, dar m-a ajutat Dumnezeu sa-mi revin si sa nu mai dau importanta, ai incredere in Dumnezeu eventual daca esti credincios, te poti ruga si o sa vezi ca el te va ajuta. Aveam frica, sa stii ca la problemele cu inima in general de regula te doare in capul pieptului si automat radiaza spre bratul stang, dar se mai intampa sa te doara si muschiul din zona inimii asta de la schimbarile de vreme daca esti meteo-sensibil sau din cauza reumatismului. Poate fi o simpla raceala, mai ales daca ai stat in ploaie, in frig sau in aerul de la un ventilator ceva, ori aer conditionat. Nu trebuie sa fii speriat, uite daca vrei pentru linistea ta, ia-ti o tensiune, daca de regula o ai intre 10 si 12 e buna, vara de regula mai scade si la 9 uneori sau urca la 13 in caz de esti putin stresat, dar nu e grav decat ceea ce trece peste 17 18, pulsul normal e undeva intre 50 si poate duce pana la 100, abia ce trece peste 100 e periculos sau sub 50, asta iti indica probleme cu inima, adica sunt primele semne, si eventual poti face niste analize medicale generale la tot corpul, asa iti dai seama daca ai sau nu ceva

1 răspuns:
| a răspuns:

Ar trebuii sa te calmezi si sa nu mai spui astfel de prostii! La varsta ta nu ar trebui sa ai asemenea ganduri. Nu este ceva foarte grav. Mergi la un doctor, asta ar fi cel mai bine deocamdata. Deci, be strong! rolling on the floor)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează