|

Salut TPU. Am o problema mintala cred, nu imi dau seama de unele lucruri. cand cineva imi spune ceva eu inteleg total altceva. si mi se intampla destul de des. De exemplu azi, cand mergeam pe trecere venea o masina, si eu am fugit, de parca nu stiam ca se opreste..sau cand scad luminozitatea la telefon, eu ma astept sa se dea sunetul mai incet. si tot asa. Ce as putea avea?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Important ca realizezi toate cele intamplate. Eu sunt de parere ca ori esti cu capul in nori ori ar trebui sa merg la psiholog/psihiatru. Nu cred ca ai neaparat o problema, poate nu esti atent la ce ti se intampla, poate esti distras, ori este de la stres. Trateaza lucrurile cu mai mult calm, trebuie sa te relaxezi. Cred ca esti mereu incordat...cel putin asta este parerea mea. Discuta si cu parintii tai, poate iti dau si ei un sfat sau stiu ce-i de facut. happy

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu cred că ai fost așa dintotdeauna. Sigur te distrage ceva în perioada asta. Puterea ta de concentrare îți este scăzută, încearcă să cauți un echilibru între realitate și vis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează