|

Salut TPU.Mi-am cumparat o pereche de bocanci noi, iar cel drept ma bate la degetul mare la unghie.Din cauza asta am observat o umflatura langa unghie, iar cand am apasat a iesit puroi cred.Sunt sigura ca de la colțul unghii nu este pentru ca nu le tai din carne iar coltul este mai sus de aceasta inflamatie..De cand am cumparat bocancii am problema.Ce as putea sa pe fac sa se mai lase si ce as putea sa fac sa imi treaca inflamatia?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Nu mai folosi deloc acesti papuci, ia-ti ceva confortabil in picioare, eventual putin mai largi in varf.

2. Mergi maine la un cabinet particular de chirurgie generala, sa iti curete/dezinfecteze si sa iti prescrie tratament.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand,pune apa intr-un lighean,apa fiartă, ia bocancii, si lasa i acolo pana poti apasă pe vârfuri cu degetele si formeaza i cum vrei, dupa aia scoate i, baga șervețele multe sau foi ceva, si cand se usucă ai un confort de zici ca zbori.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează