Ufff! Si eu am avut o problema cu o masea.Era cariata si am tinut-o asa ca mi-a fost frica sa ma duc la stomatolog. Dupa un timp ma durea groaznic si m-am dus la stomatolog pana la urma.Mi-a zis ca e prea tarziu s-o mai salvez si mi-a facut ANESTEZIE! Stii ce doare? Noroc ca era de lapte si imi creste una la loc. Sfatul meu e sa te duci ca dupa aceea o sa suferi si mai mult. Daca ma duceam din timp nu imi mai ''gaurea''gingia si nu mai aveam falca cat o perna! Cand iti curata simti vajaitul ala care il face stomatologul cu furtunul ala.Doare putin ca-ti ia din masea dar mai bine e sa strangi putin din dinti decat sa-ti faca injectie (sfatul meu). FUNDA?
Buna! Imi pare rau ca ai dat funda de dinainte. Eu am fost la stomatolog de 3 ori si o sa ma mai duc inca de 3 ori. Eu te sfatuiesc sa fac anestezia, pentru ca daca nu o faci o sa mori de durere. Am incercat fara anestezie si credeam ca o sa mor. La anestezie o sa iti dea cu un spray, si o sa te doara foarte putin deci nu iti fie frica. Sfatul meu, anestezie.