anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oricat as dormi, pe la ora 8 mereu imi e somn si imi vine sa cad din picioare. Si acum cand e vacanta si nu fac nimic toata ziua, tot la fel. Poate are legatura cu celelalte simptome ale mele?(uita ti va la intrebarile mele)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HLucian a răspuns:

Se explica de ce ai o serie de simptome. Odihna multa.

8 răspunsuri:
| HLucian a răspuns:

Of,of. Culca-te la 22:00. E foarte importanta ora la care te culci (si adormi), nu doar orele de somn.

| anonim_4396 explică (pentru HLucian):

A, e importanta si ora?)))

| HLucian a răspuns (pentru anonim_4396):

Normal ca e importanta, omul prin natura lui doarme noaptea si e activ ziua.

La mine e invers sad

Multumesc.

| HLucian a răspuns (pentru anonim_4396):

Se explica de ce ai o serie de simptome. Odihna multa.

| Zeenya a răspuns:

Magneziu (fier sau vit. B) este bun pentru somn liniștit. Am o prietena care a fost in situație ca ta si asta i-a recomandat doctorul pentru un somn odihnitor. Acum nu mai are problema cu somnul. Este foarte bun starilor de agitatie si anxietate, cauzate de stres. Magnerot nu are B-uri si nu iti face pofta de mancare in caz de nu doresti sa te ingrasi. Sper ca te-am ajutat ^^ tc

| FulgerInfinite a răspuns:

Bea o cafea ceva mai udate pe fata!

| anonim_4396 explică (pentru FulgerInfinite):

Doar la ora asta mi se face somn, dupa pana la 4-5 dimineata nu ma mai culc.