| MarinV1234 a întrebat:

Salut TPU! pe 15 iulie mi-am scos piciorul dim ghips si inca ma doare si cateodata merg schiop. credeti ca nu a fost ghipsul pus bine sau? mentionez ca am avut fractura de metatarsian 5

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Draga Marin, ce n-as da sa am puteri extra ca sa pot face dintr-o ata rupta una noua! Acolo ai avut o fractura! Crezi ca trece totul asa usor? Te va durea si la 100 de ani, cand va fi vremea inchisa, de ploaie, cand vei face presiune pe acel loc etc. Maseaza locul usor, cu uleiuri relaxante, miscare usoara, apoi gradata, odihna sa se refaca mai repede corpul, rabdare, speranta si infinita iubire pentru tine, ceilalti si corpul tau! Numai bine, dragutule Schiop!?

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O să mai doară până se vindecă complet,

| Vntulalb a răspuns:

Asta e reactia dupa ghips. Doare. Iar muschii sunt fleasca.
Daca nu poti face fizioterapie, fa-ti macar acasa masaje usoare. Si bai locale cu apa sarata. Ajuta mult.