Nici medicii nu spun de multe ori corect. Stiu persoana careia i s-a dat 3 luni de trait si au trecut ani. Nici medicii n-o nimeresc dar noi niste profani aici pe net. Sunt doar niste indivizi zanatici care se cred medici pe aici.
Ultima faza a cancerului este metastaza si in general este vorba de cateva saptamani de trait.
Acum trebuie sa stim la ce spui tu "ultima faza", la stadiul 4 de cancer, sau metastaza?
Stadiul 4
Stadiul 4 este deja foarte avansat, dar nu disperati, fiti alaturi de persoana respectiva pentru ca-i in soc psihic.
In stadiul 3 si 4 se incepe direct cu chimoterapia, apoi operatia de extirpare a partii afectate de cancer, apoi iarasi chimoterapie, cel putin asa procedeaza cei din Australia si se pare ca au o rata de supravietuire foarte mare.
Multa credinta si putere si poate supravietuii.
Intamplarea face sa stiu astea pentru ca cea mai buan prietena a mea tocmai a trecut prn stadiul 3 de cancer ovarian, extrem de agresiv, extins pana la ficat.
A avut 3 transe de chimoterapie care i-au curata mult din cancer, iar la operatie tutul a decurs f bine, dupa operatie nemaiavand celulele cancerigene.
Preventiv i s-a mai dat 3 transe de chimo dupa operatie si si-a revenit.
Acum, este la 2 saptamani dupa ultima tarnsa de chimo si este pe un tratament naturist.
Depinde de tipul cancerului, un termen limita general valabil nu se poate da. In stadiul de cancer in faza terminala supravietuirea e de pe o zi pe alta. Adica in orice zi poate sa decedeze. Dar cum am zis, depinde de tipul cancerului si de fiecare pacient in parte.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: