| DorelConstantin a întrebat:

Salutare am o intrebare daca ma trag cu trotineta si mananc sanatos slabesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| TehDevil a răspuns:

Conteaza in primul rand sa mananci sanatos! Sa nu faci abuz de zahar (dulciuri), sa reduci painea pe cat de mult posibil, sa nu mananci foarte sarat pentru ca vei retine foarte multa apa si mai ales, sa faci miscare. Daca ai un regim alimentar corect, vei slabi si doar mergand pe jos happy

| AnastasiaK a răspuns (pentru TehDevil):

A manca sanatos nu e egal cu a fi in deficit caloric, deci slabirea nu depinde de cat de sanatos mananca. De asemenea, ce-i cu frica asta de paine? O jumatate de paine are pana in 400kcal, deci de peste 5 ori mai putin decat necesarul caloric in medie al unui om intr-o zi. Asa periculoasa e?

Ai dreptate, alimentatia conteaza cand vine vorba de slabire, dar nu asa.

| TehDevil a răspuns (pentru AnastasiaK):

Depinde si de organism probabil. Uite, eu am inceput de curand sa incerc sa mai "dau jos" din greutate doar renuntand la paine. Operat fiind de hernie de disc, partea cu sporul cam iese din discutie, asa ca trebuie sa sacrific din alte parti happy
Pana la urma, de ce e asa importanta painea?

| AnastasiaK a răspuns (pentru TehDevil):

Nu e importanta painea, la fel cum nici renuntarea la paine nu e importanta pentru slabire. Si nu, nu depinde de organism in cazul asta. Daca ai slabit inseamna ca atunci cand ai renuntat la paine ai realizat un deficit caloric, puteai renunta la oricare alt aliment din alimentatia ta zilnica si povestea era aceeasi cat timp se crea acelasi deficit.