|

Salutare.

Am si eu o intrebare. Mi-am pus aparat dentar de 1-2 luni totul bine doar ca recent mi s-a dezlipit un bracket. Am facut programare mi l-a pus inapoi totul bine. Dupa o zi iar. Problema e ca eu sunt in alt oras acum si ca sa merg sa mi-l puna inapoi am facut naveta si acum chiar nu mai am nici un chef din nou sa fac asta. Lipirea poate sa o faca si altii de la alte cabinete din alt oras contra cost?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Lipirea o poate face orice dentist, pentru că și ei știu cum se face (cel puțin ar trebui), însă sa nu cumva sa nu-l pună bine sau să încurce cu ceva felul in care a lucrat ortodontul tau. Plus că dacă îți tot pică, ori atinge gingia, ori ai mâncat alimente prea tari. Când mi-am pus, pe ultima măsea de sus mi-a picat imediat ce am ieșit din cabinet și am mâncat ceva (nu tare) și m-am dus înapoi și mi-a pus inel, cu care n-am avut treabă. Apoi, am macat ceva alune, sau cereale, nu mai știu, mi s-a dezlipit un bracket, got asa, ortodonta mea era la 100km distanta și eu eram in timpul scolii. A vorbit la un cabinet cu un nenea dentist pe care îl știa și el mi l-am lipit și a fost ok. Deci se poate, dar cel mai bine e sa îl suni și să întrebi exact.

| explică (pentru WhiteLife):

Mi s-a deslipit de la ultimul dinte din partea de jos stanga deci nu pare sa fie ceva complicat. si avand in vedere ca ieri mi la pus inapoi si azi poc happy dar sunt la un oras distanta. si e foarte obositor si nu am mancat ceva tare. am strans din dinti sau in somn s-a intamplat am auzit cum a facut poc dar eram prea obosit. mersi pentru sfat ca pot sa il pun la orice dentist ca sa mai fac inca odata drumul in alt oras muream. pai si costa ceva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LaurLaur111111):

Cred că cel mai bine e sa anunți mai întâi ortodontul, macar să știe, poate are vreo cunoștință pe la tine in oraș, sau poate a auzit de vreun nume. Și la dentist ar trebui iarăși să întrebi mai întâi că sa fii sigur că totul e ok. Eu i-am plătit la ortodonta la primul control ("lipiciul" acela este ca la plimbe), poate o să-ți ceară dentistul bani, dar daca suni și îți faci programare întrebi și de preț și mergi la sigur. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: